Kurser

Alle vores e-learning kurser kan tilpasses til at imødekomme brugernes specifikke behov. Dette giver brugerne mulighed for at fokusere på de områder, de skal forbedre sig på. Her er nogle eksempler på vores standard e-learning kurser. 

E-learning kursus i Anti-korruption

Formålet med dette e-learning anti-korruptionskursus er at hjælpe dig med at få vigtig viden om generelle antikorruptions bestemmelser. Kurset hjælper dig med at overholde de gældende antikorruptions bestemmelser.

“Korruption er misbrug af betroet magt til egen gevinst.”

Kurset varer 50. min.

Kontakt os.

E-learning kursus i CEO Fraud

Hvis du arbejder i et firma, der beskæftiger sig med mange leverandører, har internationale kunder eller aktiviteter i fremmede lande, er du et potentielt mål for CEO Fraud eller det man kalder Business Compromise. 
I dette e-learning kursus, lærer du om, hvordan du beskytter din virksomhed mod CEO Fraud.

Kurset varer 35 min.
Kontakt os.

E-learning i Kulturel awareness

Hvis du er vant til at rejse i udlandet eller hvis du arbejder med kollegaer fra forskellige lande, har du sikkert mødt andre kulturer, og du har sandsynligvis undret dig over forskellene mellem andre kulturer og din egen. 

Dette e-learning kursus giver dig et indblik i, hvorfor vi opfører os på forskellige måder alt afhængigt af det land/område vi kommer fra.

Kurset varer 1.5 time. 
Kontakt os.

E-learning kursus i Cybersikkerhed

Et ondsindet computerangreb kan forårsage stor skade for såvel private virksomheder som offentlige institutioner, samt resultere i et stort økonomisk tab. Skaden kan være uoprettelig, især hvis fortrolige data falder i de forkerte hænder. Alle, der bruger en computer eller en bærbar enhed, skal forstå risici og dermed vide, hvordan de kan holde deres enhed og data sikre.

E-learning kurset varer 35 min.
Kontakt os.

E-learning kursus i GDPR

Kurset kan bruges til at uddanne medarbejderne i en hvilken som helst virksomhed.
E-learning kurset kan fås enten som standard eller tilpasset til den enkelte virksomheds behov. Dvs. at vi kan ændre indhold, design og corporate identitet.

Databeskyttelsesloven gælder ved siden af databeskyttelsesforordningen.

Kurset varer 40 min. 
Kontakt os.

Elearning kursus i konflikthåndtering på arbejdspladsen
Når de fleste hører ordet konflikt eller mærker optrækket til en konflikt, så tager de benene på nakken.

Dette skyldes, at konflikter som regel er forbundet med noget ubehageligt. 
I dette e-learning kursus får du indsigt i, hvordan du kan håndtere konflikter på arbejdspladsen og i dit privatliv.

Kurset varer 35 min.
Kontakt os.

E-learning kursus i rejsesikkerhed

Duty of Care er et fokuseret område for virksomheder. I den forbindelse træffes der forholdsregler for, at de rejsende er klædt godt på til deres møder i udlandet.
Vores rejsesikkerhedskursus indeholder generelle råd til, hvordan den rejsende bedst kan forberede sig før og under rejsen, samt information om, hvordan man håndterer en eventuel hændelse i udlandet.
E-learning kurset varer 40 min.
Kontakt os.

E-learning kursus i situationsbestemt ledelse
kurset giver dig et indblik i vigtigheden af at lede baseret på en bestemt opgave og en bestemt person, der udfører opgaven. Betydningen af at forstå hver enkelt persons behov er understreget. Kurset er interaktivt og indeholder eksempler og en quiz.

Den situationsbestemte ledelsesmodel giver lederne en forståelse af forholdet mellem en effektiv ledelsesstil og en parathed hos de mennesker der skal udføre en bestemt opgave.

Kurset varer 40 min. 
Kontakt os.

E-learning kursus i Crisis Managment

Enhver virksomhed kan lige pludselig befinde sig i en krisesituation.
Nogle kriser opdages tidligt, mens andre kan opstå uventet. Uanset hvad og hvornår, skal en virksomhed være parat til at håndtere situationen. 

I dette e-learning kursus, vil vi se på nogle eksempler på kriser, der blev forvaltet dårligt og andre eksempler, der viser ledelsesevnen til at klare en krise og ende med at reducere eller eliminere truslen.

Kontakt os.